ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR İMAM HATİP ORTAOKULU

Belgegeçer : 0
WEB http://omerhalisdemiriho.meb.k12.tr
Adres : Yunus Emre Mah. Kılınç Sok. No13/1 Meram/KONYA
VİZYON : Öncü ve örnek alınan bir yönetim anlayışının hakim olduğu, etki alanında huzurun ve başarının paylaşıldığı, eğitimin olumlu yönlerini sürekli geliştiren bir dinamizme sahip, bu yönünü çevresine yaptıkları çalışmalarla kabul ettirmiş, bir kurum olmayı başarmak.
MİSYON : Yasa ve yönetmeliklerle kendisine verilen yetkiler çerçevesinde,” öğrencilerini ilgi, istek, yetenek ve kişilik özelliklerin dikkate alarak anlamak, akademik, mesleki ve teknik, güzel sanatlar eğitimi ile ilgili bir üst kuruma hazırlayacak, yönlendirecek, bilgi ve eğitimi sağlamak, böylece kendilerini, toplum için faydalı , milli ve evrensel değerlere önem veren bireyler yetiştirmektir
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal
Kantin: 1